boekpresentatie


Hoe ziet de buitenkant er uit

Nachtbrood omslag

Boekpresentatie op 23 Februari 2014

Presentatie van dit boek heeft plaatsgevonden op zondag 23 februari 2014 in restaurant Vroeg, te Bunnik.
Bekijk foto's hiervan op Facebook/Nachtbrood.

Er waren twee prachtige toespraken: van Harrie Leijten, hoofdredacteur van Bakkerswereld en van Marie-Louise Schipper, redacteur Volkskrant.
En het minitoespraakje van de schrijfster zelf. En wat ze tegen al die deelnemers zei, terwijl ze het boek uitreikte?

Broodbakmachinebrood

Ik had ook een broodbakmachinebrood gemaakt op de Nachtbrood manier, maar op de ene of andere manier vonden Ed en ik op het laatst, dat dit brood niet in dit boek thuishoorde. We besloten het in wiebaktmee te plaatsen. Bij dezen: zevengranen brood uit de broodbakmachine.

Meelkwaliteiten en emailadressen van de deelnemers

De soort meel, die gebruikt wordt om een brood mee te bakken, maakt vanzelf veel uit bij de vervaardiging van dit brood. Het is een heel belangrijke factor, maar we wilden niet bij alle melen vermelden van welke kwaliteit dit meel was. Dan zou de receptuur veel te uitgebreid worden. Daarom is hier de lijst te vinden van de gebruikte meelkwaliteiten van de broden in Nachtbrood. Tevens staan de e-mail adressen genoteerd.

Privacy & Cookie Verklaring